top of page

hellojets.com Group

Public·4 members

Manikur aparati za profesionalno i kućno korištenje | Najbolje cijene i kvalitetaManikur aparati: sve što trebate znati o ovim praktičnim uređajima
Ako volite imati lijepo uređene nokte, ali nemate vremena ili novca za odlazak u salon, možda biste trebali razmisliti o nabavci manikur aparata. Ovi uređaji vam omogućuju da sami napravite profesionalnu manikuru kod kuće, brzo i jednostavno. U ovom članku ćemo vam reći sve što trebate znati o manikur aparatima: što su, zašto su korisni, kako ih odabrati, kako ih koristiti i koji su najbolji na tržištu. Također ćemo vam dati neke savjete i trikove za savršenu manikuru svaki put.
manikur aparatiŠto su manikur aparati i zašto su korisni?
Manikur aparati su električni ili baterijski uređaji koji služe za oblikovanje, skraćivanje, poliranje i njegu noktiju na rukama i nogama. Oni se sastoje od glavnog dijela koji ima motor i prekidač za uključivanje i isključivanje, te raznih dodataka i nastavaka koji se mogu mijenjati ovisno o željenom efektu. Neki od najčešćih dodataka su:


 • Frizeri za nokte - služe za skraćivanje i oblikovanje noktiju različitih debljina i tvrdoća. • Pilice za nokte - služe za zaglađivanje rubova noktiju i uklanjanje neravnina. • Polirke za nokte - služe za davanje sjaja noktima i uklanjanje mrlja i žutosti. • Grickalice za zanoktice - služe za uklanjanje viška kože oko noktiju i sprečavanje upala. • Pilinge za ruke - služe za uklanjanje mrtvih stanica kože s r uku i prstiju i poboljšanje cirkulacije. • Kreme i ulja za ruke - služe za hidrataciju, hranjenje i zaštitu kože i noktiju od isušivanja i pucanja.Manikur aparati su korisni iz više razloga. Prvo, oni vam štede vrijeme i novac jer ne morate ići u salon svaki put kad želite urediti nokte. Drugo, oni vam omogućuju da sami odredite kako želite da vaši nokti izgledaju, bez ograničenja koje vam mogu nametnuti profesionalci. Treće, oni vam pružaju bolju kontrolu i preciznost pri radu s noktima, što smanjuje rizik od ozljeda i infekcija. Četvrto, oni vam nude raznolikost i kreativnost jer možete isprobavati razne stilove, boje i ukrase na svojim noktima.


Vrste manikur aparata
Na tržištu postoje razne vrste manikur aparata, koje se razlikuju po načinu napajanja, snazi, brzini, broju i vrsti dodataka, dizajnu, cijeni i kvaliteti. U nastavku ćemo vam predstaviti tri glavne vrste manikur aparata: električne, baterijske i ručne.


Električni manikur aparati
Električni manikur aparati su oni koji se spajaju na struju pomoću kabela ili adaptera. Oni su obično najjači i najbrži od svih vrsta manikur aparata, jer imaju snažan motor koji može doseći do 30.000 okretaja u minuti. Oni su idealni za tvrde i guste nokte, kao i za profesionalnu upotrebu. Međutim, oni su također najskuplji i najteži od svih vrsta manikur aparata, te zahtijevaju stalnu prisutnost utičnice u blizini.


Baterijski manikur aparati
Baterijski manikur aparati su oni koji rade na baterije koje se mogu pun iti ili zamijeniti. Oni su obično slabiji i sporiji od električnih manikur aparata, jer imaju slabiji motor koji može doseći do 10.000 okretaja u minuti. Oni su idealni za mekše i tanje nokte, kao i za kućnu upotrebu. Oni su također jeftiniji i lakši od električnih manikur aparata, te ne ovise o dostupnosti struje.


manikir i pedikir setovi


elektricni manikir i pedikir aparati


manikir i pedikir aparati cene


manikir i pedikir aparati akcija


profesionalni manikir i pedikir aparati


manikura in pedikura aparat


manikura in pedikura set


manikura in pedikura doma


manikura in pedikura svetilka


manikura in pedikura masažer


nagu frēzes manikīra un pedikīra aparāti


nagu frēzes komplekts


nagu frēzes cenas


nagu frēzes akcija


nagu frēzes atsauksmes


elektriskie manikīra un pedikīra aparāti


elektriskie nagu frēzes


elektriskie nagu laki


elektriskie nagu žāvētāji


elektriskie nagu kopšanas instrumenti


manikur aparati za nokte


manikur aparati za gel lakove


manikur aparati za trajni lak


manikur aparati za nadogradnju noktiju


manikur aparati za skidanje laka


manikur aparati sa lampom


manikur aparati sa turpijom


manikur aparati sa nastavcima


manikur aparati sa vakuumom


manikur aparati sa sterilizatorom


manicure and pedicure machine


manicure and pedicure kit


manicure and pedicure tools


manicure and pedicure drill


manicure and pedicure lamp


manicure and pedicure set with dryer


manicure and pedicure set with heater


manicure and pedicure set with massage function


manicure and pedicure set with nail polish remover


manicure and pedicure set with nail art accessories


Ručni manikur aparati
Ručni manikur aparati su oni koji se ne napajaju ni strujom ni baterijama, već se pokreću ručno. Oni su obično najslabiji i najsporiji od svih vrsta manikur aparata, jer nemaju motor već se oslanjaju na ručnu snagu i vještinu. Oni su idealni za sitne popravke i završne detalje na noktima, kao i za putovanja. Oni su također najjeftiniji i najmanji od svih vrsta manikur aparata, te ne zahtijevaju nikakvo napajanje.


Kako odabrati pravi manikur aparat za sebe?
Ako ste odlučili kupiti manikur aparat, morate znati kako odabrati onaj koji će najbolje odgovarati vašim potrebama i željama. Naime, ne postoji jedan univerzalni manikur aparat koji će zadovoljiti sve korisnike, već svaki ima svoje prednosti i nedostatke. Zato vam savjetujemo da obratite pažnju na sljedeće faktore pri odabiru:


Snaga i brzina
Snaga i brzina manikur aparata određuju koliko će brzo i učinkovito raditi na vašim noktima. Što je manikur aparat jači i brži, to će bolje rezati, pilati, polirati i njegovati vaše nokte. Međutim, to također znači da će biti skuplji, teži i bučniji. Ako imate tvrde i guste nokte, trebali biste odabrati jači i brži manikur aparat. Ako imate mekše i tanje nokte, možete se zadovoljiti slabijim i sporijim manikur aparatom.


Dodaci i nastavci
Dodaci i nastavci manikur aparata određuju koliko će funkcija i mogućnosti imati vaš manikur aparat. Što više dodataka i nastavaka ima vaš manikur aparat, to ćete moći raditi više stvari s vašim noktima. Međutim, to također znači da će biti skuplji, teži i kompliciraniji za korištenje. Ako želite imati profesionalnu manikuru kod kuće, trebali biste odabrati manikur aparat s puno dodataka i nastavaka. Ako želite samo osnovnu njegu noktiju, možete se zadovoljiti manikur aparatom s malo dodataka i nastavaka.


Dizajn i ergonomija
Dizajn i ergonomija manikur aparata određuju koliko će biti lijep, udoban i praktičan za korištenje. Što je manikur aparat ljepši, udobniji i praktičniji, to ćete više uživati u njegovom korištenju. Međutim, to ne znači da trebate zanemariti druge faktore kao što su snaga, brzina, dodaci i nastavci. Ako želite imati lijep i moderan manikur aparat, trebali biste odabrati onaj koji ima atraktivan dizajn i boju. Ako želite imati udoban i manikur aparat, trebali biste odabrati onaj koji ima ergonomski oblik i mekanu površinu. Ako želite imati praktičan manikur aparat, trebali biste odabrati onaj koji je lagan, kompaktan i lako prenosiv.


Cijena i kvaliteta
Cijena i kvaliteta manikur aparata određuju koliko će vas koštati i koliko će dugo trajati vaš manikur aparat. Što je manikur aparat skuplji i kvalitetniji, to će vam pružiti bolje rezultate i duže služiti. Međutim, to ne znači da trebate kupiti najskuplji i najkvalitetniji manikur aparat na tržištu, već onaj koji odgovara vašem budžetu i potrebama. Ako želite imati vrhunski manikur aparat, trebali biste odabrati onaj koji ima visoku cijenu i kvalitetu. Ako želite imati pristupačni manikur aparat, možete se zadovoljiti onim koji ima nižu cijenu i kvalitetu.


Kako koristiti manikur aparat kod kuće?
Ako ste kupili manikur aparat, morate znati kako ga pravilno koristiti kod kuće. Naime, ne možete samo uključiti manikur aparat i početi raditi na svojim noktima, već morate slijediti određene korake kako biste postigli najbolje rezultate. U nastavku ćemo vam dati neke savjete i trikove za savršenu manikuru kod kuće:


Priprema noktiju i ruku
Prvi korak je pripremiti nokte i ruke za manikuru. To znači da morate oprati ruke sapunom i vodom, osušiti ih ručnikom, te ukloniti eventualni lak za nokte s pamučnim jastučićem namočenim u aceton. Zatim morate omekšati nokte i zanoktice tako da namočite ruke u toploj vodi s malo soli ili ulja za nekoliko minuta. Nakon toga, morate osušiti ruke i nokte, te nježno gurnuti zanoktice prema natrag s drvenim štapićem ili posebnim alatom.


Oblikovanje i skraćivanje noktiju
Drugi korak je oblikovati i skratiti nokte prema želji. To znači da morate odabrati odgovarajući nastavak za friziranje noktiju na vašem manikur aparatu, te ga pričvrstiti na glavni dio. Zatim morate uključiti manikur aparat na željenu brzinu, te pažljivo rezati nokte duž ruba u smjeru od kutova prema sredini. Možete odabrati različite oblike noktiju, kao što su ovalni, kvadratni, bademasti ili okrugli. Nakon što ste skratili nokte, morate ih izravnati s pilicom za nokte koja se također nalazi na vašem manikur aparatu.


Uklanjanje zanoktica i grubosti
Treći korak je ukloniti zanoktice i grubosti s noktiju i ruku. To znači da morate odabrati odgovarajući nastavak za grickanje zanoktica na vašem manikur aparatu, te ga pričvrstiti na glavni dio. Zatim morate uključiti manikur aparat na željenu brzinu, te nježno rezati višak kože oko noktiju s kratkim pokretima. Budite oprezni da ne oštetite kožu ili izazvati krvarenje. Nakon što ste uklonili zanoktice, morate ih omekšati i nahraniti s kremom ili uljem za zanoktice koje se također nalazi na vašem manikur aparatu. Zatim morate odabrati odgovarajući nastavak za piling ruku na vašem manikur aparatu, te ga pričvrstiti na glavni dio. Zatim morate uključiti manikur aparat na željenu brzinu, te lagano trljati ruke s nastavkom kako biste uklonili mrtvu kožu i poboljšali teksturu i boju kože.


Njega i zaštita noktiju i ruku
Četvrti korak je njegovati i zaštititi nokte i ruke nakon manikure. To znači da morate odabrati odgovarajući nastavak za poliranje noktiju na vašem manikur aparatu, te ga pričvrstiti na glavni dio. Zatim morate uključiti manikur aparat na željenu brzinu, te nježno polirati nokte s nastavkom kako biste im dali sjaj i uklonili mrlje i žutost. Nakon što ste polirali nokte, morate ih premazati s prozirnim lakom za nokte koji će ih zaštititi od lomljenja i pucanja. Zatim morate nanijeti kremu ili ulje za ruke na cijele ruke, te ih dobro umasirati kako biste ih hidratizirali, nahranili i omekšali. Na kraju, morate staviti rukavice na ruke kako biste zadržali vlagu i hranjive tvari u koži.


Prednosti i nedostaci manikur aparata
Kao što smo već spomenuli, manikur aparati imaju svoje prednosti i nedostatke koje trebate uzeti u obzir prije kupnje. U nastavku ćemo vam navesti neke od njih:


Prednosti
 • Manikur aparati vam omogućuju da sami napravite profesionalnu manikuru kod kuće, bez potrebe za odlaskom u salon. • Manikur aparati vam štede vrijeme i novac jer ne morate plaćati usluge manikira ni čekati na red. • Manikur aparati vam omogućuju da sami odredite kako želite da vaši nokti izgledaju, bez ograničenja koje vam mogu nametnuti profesionalci. • Manikur aparati vam pružaju bolju kontrolu i preciznost pri radu s noktima, što smanjuje rizik od ozljeda i infekcija. • Manikur aparati vam nude raznolikost i kreativnost jer možete isprobavati razne stilove, boje i ukrase na svojim noktima.Nedostaci
 • Manikur aparati zahtijevaju određenu vještinu i iskustvo kako bi se pravilno koristili i održavali. • Manikur aparati mogu biti skupi, teški i bučni, ovisno o vrsti, snazi, brzini i broju dodataka i nastavaka. • Manikur aparati mogu oštetiti nokte i kožu ako se koriste prečesto, prejako ili neprikladno. • Manikur aparati mogu izazvati alergijske reakcije ili iritacije ako se koriste s neodgovarajućim proizvodima ili materijalima. • Manikur aparati mogu prestati raditi ili se pokvariti ako se ne čiste, ne pune ili ne čuvaju pr avilno.Najbolji manikur aparati na tržištu
Ako ste se odlučili za kupnju manikur aparata, možda se pitate koji su najbolji na tržištu. Naravno, to ovisi o vašim osobnim preferencijama i potrebama, ali mi ćemo vam predložiti neke od najpopularnijih i najkvalitetnijih manikur aparata koje možete pronaći online. Evo našeg izbora:


Manikīra un Pedikīra Aparāts Nagu Frēzes Komplekts Beautylushh, 68W
Ovaj manikur aparat je jedan od najjačih i najbržih na tržištu, jer ima motor od 68W koji može doseći do 35.000 okretaja u minuti. On ima LED zaslon koji pokazuje brzinu i smjer vrtnje, te pedalu za kontrolu rada. On ima 6 različitih nastavaka za friziranje, piljenje, poliranje i njegu noktiju, te 36 različitih glava za razne efekte i ukrase. On je dizajniran tako da bude udoban, stabilan i tih za korištenje. On je idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu, te za tvrde i guste nokte.


Setovi Za Manikir I Pedikir Tehnomanija
Ovaj manikur aparat je jedan od najpristupačnijih i najpraktičnijih na tržištu, jer ima bateriju koja se može puniti i koja omogućuje do 90 minuta rada bez prekida. On ima 7 različitih nastavaka za friziranje, piljenje, poliranje i njegu noktiju, te torbicu za nošenje i čuvanje. On je dizajniran tako da bude lagan, kompaktan i jednostavan za korištenje. On je idealan za kućnu upotrebu, te za mekše i tanje nokte.


Manikura in pedikura mimovrste=)
Ovaj manikur aparat je jedan od najljepših i najmodernijih na tržištu, jer ima atraktivan dizajn u rozoj boji s bijelim točkicama. On ima 12 različitih nastavaka za friziranje, piljenje, poliranje i njegu noktiju, te kutiju za nošenje i čuvanje. On je dizajniran tako da bude ergonomski oblikovan i mekan na dodir. On je idealan za putovanja, te za sitne popravke i završne detalje na noktima.


Zaključak
Manikur aparati su praktični uređaji koji vam omogućuju da sami napravite profesionalnu manikuru kod kuće, bez potrebe za odlaskom u salon. Oni vam štede vrijeme i novac, te vam omogućuju da sami odredite kako želite da vaši nokti izgledaju. Međutim, oni također zahtijevaju određenu vještinu i iskustvo, te imaju svoje prednosti i nedostatke koje trebate uzeti u obzir prije kupnje. Na tržištu postoje razne vrste manikur aparata, koje se razlikuju po načinu napajanja, snazi, brzini, broju i vrsti dodataka, dizajnu, cijeni i kvaliteti. Mi smo vam predstavili neke od najboljih manikur aparata koje možete pronaći online, ali vi sami morate odlučiti koji će najbolje odgovarati vašim potrebama i željama.


Zaključak


Nadamo se da smo vam ovim člankom pomogli da saznate sve što trebate znati o manikur aparatima i kako ih koristiti kod kuće. Sada možete uživati u lijepo uređenim noktima bez odlaska u salon, uz pomoć ovih praktičnih uređaja. Samo se sjetite da ih pravilno odaberete, koristite i održavate, te da pazite na svoje nokte i ruke. Želimo vam puno zabave i kreativnosti s vašim manikur aparatima!


Često postavljana pitanja
U ovom dijelu ćemo odgovoriti na neka od najčešće postavljanih pitanja o manikur aparatima. Ako imate još neka pitanja, slobodno nam se obratite u komentarima.


Koliko često treba koristiti manikur aparat?
Nema jedinstvenog odgovora na ovo pitanje, jer to ovisi o stanju vaših noktiju, vašim navikama i preferencijama. Međutim, općenito se preporučuje da ne koristite manikur aparat više od jednom tjedno, kako biste izbjegli oštećenje noktiju i kože. Također, trebate izbjegavati korištenje manikur aparata ako imate ranice, infekcije ili alergije na noktima ili rukama.


Kako očistiti i održavati manikur aparat?
Da biste produžili životni vijek vašeg manikur aparata i spriječili bakterijsko onečišćenje, trebate ga redovito čistiti i održavati. To znači da trebate nakon svake upotrebe oprati i osušiti sve nastavke i glave koje ste koristili, te ih dezinficirati alkoholom ili posebnim sredstvom. Također, trebate redovito provjeravati stanje vašeg manikur aparata i zamijeniti baterije ili kabel ako su istrošeni ili oštećeni. Ako vaš manikur aparat ima garanciju, trebate ga servisirati kod ovlaštenog servisera ako dođe do kvara ili problema.


Kako nanijeti lak za nokte nakon korištenja manikur aparata?
Ako želite nanijeti lak za nokte nakon korištenja manikur aparata, trebate slijediti nekoliko koraka kako biste postigli najbolji rezultat. Prvo, trebate pričekati da se vaši nokti potpuno osuše nakon poliranja i premazivanja prozirnim lakom. Drugo, trebate odabrati lak za nokte koji je dobre kvalitete i koji odgovara vašem obliku i boji noktiju. Treće, trebate nanijeti tanki sloj baze za lak za nokte kako biste zaštitili nokte i poboljšali prianjanje laka. Četvrto, trebate nanijeti dva tanka sloja laka za nokte u željenoj boji, počevši od sredine nokta prema rubovima. Peto, trebate nanijeti tanki sloj nadlaka za lak za nokte kako biste produžili trajnost laka i dali mu sjaj. Šesto, trebate pričekati da se lak potpuno osuši prije nego što dodirnete bilo što.


Koji su drugi načini za njegu noktiju i ruku?
Osim korištenja manikur aparata, postoje i drugi načini za njegu noktiju i ruku koje možete primijeniti kod kuće. Neki od nj h su:


 • Pravilna prehrana i hidratacija - unosite dovoljno vode, vitamina, minerala i proteina koji su bitni za zdravlje noktiju i kože. • Redovito rezanje i piljenje noktiju - održavajte nokte čistima, urednima i kratkima kako biste spriječili lomljenje, pucanje i urastanje. • Masaža ruku i noktiju - masirajte ruke i nokte s uljem ili kremom kako biste poboljšali cirkulaciju, opustili mišiće i nahranili kožu. • Zaštita ruku i noktiju od štetnih utjecaja - nosite rukavice kad radite s kemikalijama, vodom ili hladnoćom, te koristite zaštitni faktor kad ste na suncu. • Izbjegavanje loših navika - ne grizite, ne čupajte i ne trgajte nokte ili zanoktice, te ne koristite nokte kao alat ili igračku.Kako se riješiti žutih noktiju?
Žuti nokti su čest problem koji može biti uzrokovan raznim faktorima, kao što su pušenje, korištenje tamnih lakova za nokte, gljivične infekcije ili neke bolesti. Ako imate žute nokte, možete pokušati s nekim od ovih prirodnih rješenja:


 • Sok od limuna - istisnite sok od limuna na pamučni jastučić i trljajte ga po noktima nekoliko minuta. Zatim isperite ruke vodom i osušite ih. Ponavljajte ovaj postupak svaki dan dok ne vidite poboljšanje. • Soda bikarbona - pomiješajte sodu bikarbonu s malo vode da dobijete pastu. Nanesite pastu na nokte i ostavite da djeluje 10 minuta. Zatim isperite ruke vodom i osušite ih. Ponavljajte ovaj postupak dva puta tjedno dok ne vidite poboljšanje. • Ocat - pomiješajte ocat s malo vode u jednakim omjerima. Umočite nokte u ovu otopinu 15 minuta. Zatim isperite ruke vodom i osušite ih. Ponavljajte ovaj postupak tri puta tjedno dok ne vidite poboljšanje.Osim toga, možete koristiti i polirku za nokte na vašem manikur aparatu kako biste uklonili žutost i dali sjaj vašim noktima.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page